Studentenjobs

 Jobstudenten maken mee het verschil.

Tijdens de vakantiemaanden maar ook gedurende het schooljaar  kunnen wij rekenen op de talenten van diverse jobstudenten. Hun inzet is van onschatbare waarde voor bewoners en de continuïteit van de zorg. We beseffen dit maar al te goed en dragen dan ook met een warm hart zorg voor hen.

Heb jij ook zin om je horizon te verruimen alvorens in het echte werkveld te stappen? Of heb je een hart voor ouderenzorg en wil je graag een correcte cent bijverdienen?

Neem een kijkje de websites van onze woonzorgcentra. Doe je aanvraag en misschien leg je hier net zoals zoveel andere studenten al deden, de basis voor je verdere loopbaan.

Kom je graag  eens proeven? Ook dat kan. We geven jou graag de kans om tijdens een meeloopdag kennis te maken met de sfeer en de werkinhoud. Wij verwelkomen je met open armen.

Ons engagement naar elke jobstudent

 

  • Je komt in een fijn team waar er voor iedereen plaats en respect is,
  • Je staat er niet alleen voor en krijgt de nodige ondersteuning,
  • Je ontwikkelt vaardigheden die je in je verdere loopbaan kan inzetten,
  • Je mag rekenen op een correct loon en eventuele bijhorende premies voor onregelmatige prestaties: hoeveel precies hangt af van je job en mogelijks je opleidingsniveau. Bovendien ontvang je een fiets- of verplaatsingsvergoeding.
  • Je kan per jaar 475 uur als jobstudent werken. Wil je graag weten hoeveel uren je nog ter beschikking hebt of ben je op zoek naar andere nuttige info over werken als jobstudent?  Surf dan zeker eens naar de website student@work.

Onze huizen

De Wingerd

Wingerdstraat 14
3000 Leuven

www.wingerd.info

Dijlehof

Minderbroedersstraat 9b
3000 Leuven

www.dijlehof.be

Keyhof

Stroobantsstraat 75
3040 Huldenberg

www.keyhof.be

Ter Meeren

Wolfshaegen 186
3040 Huldenberg

www.termeeren.be

Scroll to Top