Keuze genoeg,
maar hier wil je zijn

Met volle goesting werken

Je job met goesting doen, daar draait het hier om. Want tevreden medewerkers zorgen voor gelukkige bewoners. We luisteren daarom graag naar wat jij belangrijk vindt. Een warme werksfeer, waar iedereen elkaar respecteert en er ook al eens gelachen wordt.  Daar gaan we samen voor.

Met ieders talenten

Investeren in medewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven: dat is onze opdracht die we met veel inzet behartigen. Iedereen heeft talenten: wij laten ze schitteren. Leren en  groeien maken deel uit van je job. Een uitgebreid vormingsaanbod geeft je volop kans om nieuwe dingen te ontdekken en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Met iedereen samen

Elke schakel telt bij Woonzorgnet-Dijleland. Samenwerken is niet alleen zoveel leuker, het is ook de basis van kwalitatieve zorg. Je vormt daarom een sterk team met de bewoner, de familie en jouw collega’s. Die verbindende relatie maakt jouw job en onze organisatie zo bijzonder.

We doen het anders

Je werkt in de woning van de bewoners,  volgens de principes van kleinschalig genormaliseerd wonen. Je kan hier tijd nemen om er echt voor de bewoner te zijn. Het leven gaat hier z’n gangetje. Geen uur van opstaan, geen rammelende ontbijtkarren. Wel een gezellige ontbijttafel waaraan bewoners kiezen waar ze zin in hebben. Vanuit ieders betrokkenheid een fijne dag beleven, luisteren en tijd nemen voor de bewoner.

We staan graag eens stil

Routine kom je nauwelijks tegen. Stilstaan om te kijken hoe het beter of anders kan doen we eens te meer. Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Samen zoeken naar oplossingen die aansluiten op de zorgvraag van de bewoner en hiervoor ook ruimte krijgen: hierin blinken de teams uit en dat maakt iedereen tevreden.

We worden gewaardeerd

We geloven in kwalitatieve ouderenzorg en ijveren voor een sector die gepaste aandacht en middelen krijgt, met respect voor alle medewerkers. We nemen een voortrekkersrol op en zijn trots op onze zorg. En daarin zijn we niet alleen: de waardering van bewoners, bezoekers en externen is groot en geeft medewerkers veel voldoening.

Wat mag jij verwachten?

  • Zowel jouw psychosociaal als fysiek welzijn, zijn onze zorg en daarin investeren we graag. Je mag rekenen op een werkomgeving met professionele werkmaterialen en de ondersteuning van experten.
  • Met een uitgestippeld onthaaltraject en de focus op begeleiding en persoonlijke groei, kan jij steeds het beste van jezelf geven.
  • Kleine teams met ruimte voor eigen inbreng en initiatief waar je jezelf kan zijn.
  • Bovenop een verloning volgens wettelijke barema’s kan je rekenen op extralegale voordelen: maaltijdcheques, groepsverzekering, fietsvergoeding, abonnement openbaar vervoer.

Medewerkers met goesting maken het verschil

“We genieten van medewerkers die met volle goesting hun talenten inzetten om ouderen de juiste zorg en een goede dag te geven. Elke dag opnieuw.  Medewerkers die vanuit hun eigen verantwoordelijkheidszin op zoek gaan naar wat voor bewoners telt. Alles begint immers bij de wensen, gewoontes en noden van bewoners. Met of zonder ervaring: het maakt niet uit, er zijn voldoende kansen om bij te leren en te groeien. Maar nieuwsgierigheid naar het concept van kleinschalig genormaliseerd wonen is een absolute voorwaarde. Wij kijken vooral uit naar jouw talenten, verhalen en passies.”

Griet Robberechts, Algemeen Directeur Woonzorgnet-Dijleland

Is er een match?
Nog niet overtuigd?

Maakt een job in één van de huizen van Woonzorgnet-Dijleland je nieuwsgierig, maar twijfel je of het wel iets voor jou is? Kom dan zeker eens kennis maken en laat je verrassen door de ongedwongen sfeer in de huizen. Wedden dat iedereen je hartelijk onthaalt en je met een goed gevoel huiswaarts keert?

Contacteer ons via jobs@wznd.be

 
Keuze genoeg,
maar hier wil je zijn!
 

Ontdek onze vacatures

Als je de ambitie hebt om steeds betere zorg te geven, is de keuze snel gemaakt.

David, woonzorgcoördinator

Lees meer

Zorg is hier zoveel meer, het gaat over bewoners een goede dag geven.

Maria, zorgkundige

Lees meer

Een plaats waar ik kan groeien en grenzen kan verleggen.

Nikita, zorgkundige

Lees meer

Ik ontdekte hier dat ouderenzorg gelukkig ook anders kan.

Kiara, van zorgkundige naar verpleegkundige

Lees meer

Onze huizen

De Wingerd

Wingerdstraat 14
3000 Leuven

www.wingerd.info

Dijlehof

Minderbroedersstraat 9b
3000 Leuven

www.dijlehof.be

Keyhof

Stroobantsstraat 75
3040 Huldenberg

www.keyhof.be

Ter Meeren

Wolfshaegen 186
3040 Huldenberg

www.termeeren.be

Scroll to Top